- הודעות 101
- תודות התקבלו: 274
ברוכים הבאים לפורום בענייני הצאט
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
פה המקום לדבר על כל מה שקשור לצאט מה שמפריע מה שרוצים לשנות גם דברים טובים אם יש כאלו
חסימה שלא בצדק!!!
לפני 11 שנים 8 חודשים #372
על ידיי מיקסר
תשובה של: מיקסר בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
קוקאי שלום
אני רוצה להבין למה גברת לילו דואגת לחסום אותי כול פעם מחדש בצורות בזויות ומכוערות (השתקה שקטה חה!) , ללא כול התראה או דברים בגין מה שמפריע לה... היא מנצלת את כוח האדמין שלה על מנת לנטרל גולשים בחדר , דבר שמבריח אנשים מלגלוש באתר או להביע דיעה אישית שלהם, תהיה אשר תהיה.!
איתך קוקאי אין לי שום בעיה , דווקא זורמים וסבבה
. הבעיה מתחילה בסינון סלקטיבי שנעשה על ידי לילו לפי ראות עיניה ולא פעם כמו החסימה הראשונה שלי ממנעים אישים בלבד ! (התווכחתי עם ביטר אז מה!!).
אם המקום הזה לא מכבד את עצמו , ומוצא לנכון לחסום גולשים באופן ספציפי כי הם חדשים כי להם אסור מה שלגושלים הוותקים מותר להגיד בכללי ... אז באמת החמצתם פה בגדול.
וקוקאי ידידי , אני לא שנה ולא שנתיים במקומות האלה , אני יודע בדיוק שיש מאפיה במקומות האלה :lol: אבל דחילק , אני לא מקלל ולא מאיים ולא כלום , מביע את דברי איך שאני מוצא לנכון (מדינה דמוקרטית לא?) מי שלא נעים לו יכול לשים עלי "התעלם" ובזה נגמר העיניין.
אשמח לשמוע תגובה רצינית למקרה שלי.
אני רוצה להבין למה גברת לילו דואגת לחסום אותי כול פעם מחדש בצורות בזויות ומכוערות (השתקה שקטה חה!) , ללא כול התראה או דברים בגין מה שמפריע לה... היא מנצלת את כוח האדמין שלה על מנת לנטרל גולשים בחדר , דבר שמבריח אנשים מלגלוש באתר או להביע דיעה אישית שלהם, תהיה אשר תהיה.!
איתך קוקאי אין לי שום בעיה , דווקא זורמים וסבבה

אם המקום הזה לא מכבד את עצמו , ומוצא לנכון לחסום גולשים באופן ספציפי כי הם חדשים כי להם אסור מה שלגושלים הוותקים מותר להגיד בכללי ... אז באמת החמצתם פה בגדול.
וקוקאי ידידי , אני לא שנה ולא שנתיים במקומות האלה , אני יודע בדיוק שיש מאפיה במקומות האלה :lol: אבל דחילק , אני לא מקלל ולא מאיים ולא כלום , מביע את דברי איך שאני מוצא לנכון (מדינה דמוקרטית לא?) מי שלא נעים לו יכול לשים עלי "התעלם" ובזה נגמר העיניין.

אשמח לשמוע תגובה רצינית למקרה שלי.
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
לפני 11 שנים 8 חודשים - לפני 11 שנים 8 חודשים #374
על ידיי מיקסר
תשובה של: מיקסר בנושא: חסימה שלא בצדק!!!
לילו אני לא מילל ותתחילי לדבר בצורה מכובדת לפחות על גבי הפורמט הזה של הפורום.
מעבר לזה את חסמת בהשתקה שקטה , בדיוק שנכנסתי אתמול ורשמתי "חזרתי מחברים" (מכיון שנעדרתי ל4 שעות) . את רשמת "מיקסר יש לי הפתעה בשבילך" ואכן היתה הפתעה , השתקה שקטה ללא כול דין ודברים מצידי .
לא יכולתי לרשום בכול החדרים בצט, כולל בחדרים אחרים שלא קשורים לחדר טראנד.
אפשר למצוא את הלוג הנ"ל שחזרתי וחמסת מיד בשרת.
מעבר לזה את חסמת בהשתקה שקטה , בדיוק שנכנסתי אתמול ורשמתי "חזרתי מחברים" (מכיון שנעדרתי ל4 שעות) . את רשמת "מיקסר יש לי הפתעה בשבילך" ואכן היתה הפתעה , השתקה שקטה ללא כול דין ודברים מצידי .
לא יכולתי לרשום בכול החדרים בצט, כולל בחדרים אחרים שלא קשורים לחדר טראנד.
אפשר למצוא את הלוג הנ"ל שחזרתי וחמסת מיד בשרת.
עריכה אחרונה:לפני 11 שנים 8 חודשים עי מיקסר. סיבה: דדגדג
נדרשת התחברות או צור חשבון על מנת להשתתף בדיון לכתוב או להודות
עורכים ראשיים: קוקאי5